Meer informatie over de

incompany workshop

Met weinig woorden veel te weten komen. Bouwen, voelen, kijken om vervolgens in te zien hoe de situatie is. Buts en Bofn ondersteunt bij het uiten van gevoelens door ze zichtbaar te maken.

Tijdens de incompany workshop maakt het team kennis met Buts en Bofn. Na een korte introductie gaan jullie zelf aan de slag en ervaren jullie hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens. Daarnaast ontdekken jullie de veelzijdigheid van het materiaal. Er zijn ruim voldoende testsets aanwezig, het is dus nog niet nodig in het bezit te zijn van het materiaal.

De incompany workshop is zeer geschikt voor bijvoorbeeld teams uit de jeugdzorg, psychiatrie, gehandicaptenzorg, kind-verpleegkundigen, psychologen-praktijken. Het team ontdekt de vele mogelijkheden van deze communicatie tool. Na een korte introductie gaan zij in korte deel workshops op verschillende manieren aan de slag. 

De begeleiding is in handen van een professionele trainer met ruime kennis en ervaring met het materiaal. Deze workshop is maatwerk; naast het zelf ervaren zoomen we ook in op vooraf ingebrachte vragen zodat de inhoud aansluit bij jullie praktijk.

Ook met Buts en Bofn aan de slag?