Meld je aan voor de

workshop

Workshop in Goes 2 juni

Tijdens de workshop maak je kennis met methodiek Buts en Bofn. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag en ervaar je hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens. Daarnaast ontdek je veelzijdigheid van het materiaal. Er zijn ruim voldoende testsets aanwezig,  je hoeft dus nog niet in het bezit te zijn van het materiaal.

We kijken er enorm naar uit om je op 2 juni van 14.00 tot 17.00 uur te laten ontdekken wat de de vele mogelijkheden zijn van methodiek Buts en Bofn.

Deelname kost € 79,95 incl BTW. Dit is incl. thee/koffie met taartje en een setje Buts en Bofn inspiratiekaarten twv. €24,95 incl. BTW. De workshop is SKJ geaccrediteerd en je ontvangt een certificaat na deelname. De Buts en Bofn blokkensets zijn na afloop van de workshop met korting verkrijgbaar.

Een workshop voor o.a. coaches, IB-ers, psychologen, (ortho)pedagogen, ambulante- en andere begeleiders. Ontmoeten we jou op 2 Juni om 14.00 uur in Op ’t hof Olmenstein  in Goes?

Schrijf je hier in 👉

Er worden regelmatig workshops gegeven op verschillende  locaties, deze worden aangekondigd in de nieuwsbrief. Verder is het mogelijk om in overleg een incompany workshop te organiseren.

Ook deze methodiek inzetten?