Meld je aan voor de

workshop

Workshop in Udenhout 12 april

Tijdens de workshop maak je kennis met methodiek Buts en Bofn. Na een korte introductie ga je zelf aan de slag en ervaar je hoe de visuele materialen ondersteunen bij het praten over gevoelens. Daarnaast ontdek je veelzijdigheid van het materiaal. Er zijn ruim voldoende testsets aanwezig, je hoeft dus nog niet in het bezit te zijn van het materiaal.

Jeanette neemt je tijdens een korte introductie mee in het ontstaan van de methodiek en de mogelijkheden van werken met  Buts en Bofn.

Deze workshop deelt Hetty Cornelis haar ervaingen met methodiek Buts en Bofn. Als gezinscoach en AD(H)D coach werkt zij al vanaf het eerste uur met dit visuele materiaal.‘Zodra ik de zak met blokjes leegstrooi op tafel, gaan de handen van kind en ouder vaak meteen aan de slag om te bouwen. En mocht er nog twijfel zijn, dan maken we gebruik van de inspiratiekaartjes met voorbeelden van bouwwerkjes.’

Jeanette en Hetty kijken er enorm naar uit om je op 12 april van 14.00 tot 17.00 uur te laten ontdekken wat de de vele mogelijkheden zijn van methodiek Buts en Bofn.

Deelname kost € 49,95 incl BTW. Dit is incl. thee/koffie met koek en een setje Buts en Bofn inspiratiekaarten twv. €24,95 incl. BTW. De workshop is SKJ geaccrediteerd en je ontvangt een certificaat na deelname. De Buts en Bofn blokkensets zijn na afloop van de workshop met korting verkrijgbaar.

Een workshop voor o.a. coaches, IB-ers, psychologen, (ortho)pedagogen, ambulante- en andere begeleiders. Ontmoeten we jou op 12 April om 14.00 uur in De Mooi Schuur, Molenhoefstraat 18, in Udenhout (bij Tilburg)?

Schrijf je in met het formulier 👉

Er worden regelmatig workshops gegeven op verschillende  locaties, deze worden aangekondigd in de nieuwsbrief. Verder is het mogelijk om in overleg een incompany workshop te organiseren.

SKJ geaccrediteerd
Schrijf je hier in voor de workshop

8 + 8 =

Ook deze methodiek inzetten?